Hem

MovErgo

Fysioterapi, stöd- och rörelserorganens undersökning och behandling, fasciamanipulering, akupunktur, olika tejpningsmetoder och många andra tjänster för din hjälp!

”På min mottagning grundar fysioterapeutisk undersökning och behandling sig på att ta i beaktande och förstå klientens kroppskontroll och rörlighetsmönster i sin helhet. ”

Jag har jobbat som fysioterapeut i över 20 år. Delområden som jag delar mitt intresse i är människans rörelsekedjor och i de faktorer som orsakar hinder och störningar för rörelse och motion, samt såklart i hur vi kan avveckla dessa problem.

För att underlätta problemlösningsprocessen har jag gått på flera olika skolningar. Själv anser jag, att de fördjupade skolningar jag tagit är en fördel för mina klienter, eftersom jag har kunskapen att undersöka klienten och finna individuella lösningar till hens situation. 

Ulla-Maria Falin
Manipulativ fysioterapeut

Efter flera års arbetserfarenhet inom manuell fysioterapi har jag blivit bara mer fascinerad av mitt yrke. Jag har fördjupat mina kunskaper inom stöd- och rörelserorganens undersökning och behandling genom att gå på olika skolningar, bl.a. Maitland concept, mekanisk diagnostisering och terapi (McKenzie ) metod, fasciamanipulering (by Stecco), bettområdets fysioterapi (TMD), företagsfysioterapi och idrottsfysioterapi. Tyngdpunkten i behandlingar har jag i fasciamanipulation. Håller på som bäst att studera i Padovas universitet, i Italien, som specialist i fasciamanipulation.

På min mottagning grundar fysioterapeutisk undersökning och behandling sig på att ta i beaktande och förstå klientens kroppskontroll och rörlighetsmönster i sin helhet. Detta innebär även behandlingar på mer detaljerade nivåer så som kotor, leder, muskler och hinnor.
 
Som smärtbehandling använder jag bl.a. akupunktur, elstimulering och olika tejpningsmetoder.
 
Eftersom motion och idrott alltid har haft en stor roll i mitt liv gör jag mitt bästa att aktivera mina klienter och har därför utbildat mig vidare till idrottsfysioterapeut, PhysioTrainer (PersonalTrainer) och näringscoach. Dessa kompletteras med bäckenbottenfysioterapi (både för kvinnor och män).

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus